1000 ideeën over betere software ontwikkeling

Ben je ontevreden over software ontwikkeling? In je eigen ontwikkelafdeling? Of bij een leverancier? Zijn projecten te vaak te laat, over budget? Hebben we de wijzigingen van de klant niet meer onder controle? André Heijstek heeft 1000 ideeën voor oplossingen voor problemen met software ontwikkeling. In de oplossingen ben ik gericht op de waarde voor de klant van de ontwikkelafdeling ("de business") en gevoelig voor de context van het bedrijf. 

 

Kijk eens rond voor wat eerste suggesties

André Heijstek heeft veel ervaring, eerst als ontwikkelaar en manager, nu als consultant. Hij is creatief, heeft aandacht voor de context en kan mensen goed enthousiast krijgen.

 

 

Scrum is een prima aanpak om meer grip te krijgen op software ontwikkeling. Ik geef heel regelmatig trainingen, ben aktief als Scrum Master en als Scrum Coach en help bedrijven om Scrum in te voeren.

 

Samen met enkele collega's ontwikkel ik een leergang verandermanagement in de IT. Ik heb veel veranderingen ondergaan in bedrijven, heb er vaak sturing aan gegeven, heb van alles fout gedaan, soms ook wat goed, en heb daarvan veel geleerd. Die ervaring heb ik toegepast bij hele grote bedrijven (tot 15.000 software ontwikkelaars) en bij hele kleine (15 man voor het hele bedrijf); bij embedded product ontwikkelaars als Ericsson en Bosch en bij administratieve IT systemen als ABN AMRO en ING en nog veel meer.

Zoeken
Laatste nieuws

Volgorde van de backlog

De product backlog hoort geordend te zijn. Dingen die als eerste opgepakt moeten worden staan bovenaan, wat later mag komen staat onder.

In het algemeen wordt als advies gegeven dat de items op volgorde van waarde...

» lees meer

Twitter

Basis training Agile en Scrum

Agile Manifesto

Agile software ontwikkeling wordt veel besproken op dit moment. Weer een hype in software land? Agile belooft wel...

» lees meer

Appraisals

Als SEI geautoriseerde CMMI Lead Appraiser, kunnen we officiële appraisals houden.

» lees meer

© 2010 Improvement Focus | Privacy pagina | design: komplot.com