Nieuwe plannen - Valueminds

Vanaf 1 januari 2017 stop ik met werken vanuit Improvement Focus.

Samen met Testpeople heb ik het bedrijf Valueminds gestart. Daarin groeien we naar een detacheringsbedrijf van ongeveer 25 medewerkers om bedrijven te helpen Agile te worden, en leveren we product owners, scrum masters, agile coaches en technisch specialisten.

De website van Valueminds geeft meer informatie.

 

1000 ideeën over betere software ontwikkeling

Ben je ontevreden over software ontwikkeling? In je eigen ontwikkelafdeling? Of bij een leverancier? Zijn projecten te vaak te laat, over budget? Hebben we de wijzigingen van de klant niet meer onder controle? André Heijstek heeft 1000 ideeën voor oplossingen voor problemen met software ontwikkeling. In de oplossingen ben ik gericht op de waarde voor de klant van de ontwikkelafdeling ("de business") en gevoelig voor de context van het bedrijf. 

 

Kijk eens rond voor wat eerste suggesties

André Heijstek heeft veel ervaring, eerst als ontwikkelaar en manager, nu als consultant. Hij is creatief, heeft aandacht voor de context en kan mensen goed enthousiast krijgen.

 

 

Scrum is een prima aanpak om meer grip te krijgen op software ontwikkeling. Ik geef heel regelmatig trainingen, ben aktief als Scrum Master en als Scrum Coach en help bedrijven om Scrum in te voeren.

 

Samen met enkele collega's ontwikkel ik een leergang verandermanagement in de IT. Ik heb veel veranderingen ondergaan in bedrijven, heb er vaak sturing aan gegeven, heb van alles fout gedaan, soms ook wat goed, en heb daarvan veel geleerd. Die ervaring heb ik toegepast bij hele grote bedrijven (tot 15.000 software ontwikkelaars) en bij hele kleine (15 man voor het hele bedrijf); bij embedded product ontwikkelaars als Ericsson en Bosch en bij administratieve IT systemen als ABN AMRO en ING en nog veel meer.

Zoeken
Laatste nieuws

Volgorde van de backlog

De product backlog hoort geordend te zijn. Dingen die als eerste opgepakt moeten worden staan bovenaan, wat later mag komen staat onder.

In het algemeen wordt als advies gegeven dat de items op volgorde van waarde...

» lees meer

Twitter

Kennismaken met Agile / Scrum

Agile Manifesto

Agile software ontwikkeling wordt veel besproken op dit moment. Weer een hype in software land? Agile belooft wel...

» lees meer

Agile / Scrum voor Management

Het gebruik van Agile/Scrum methoden in uw projecten vereist een andere rol van het (lijn)management. Deze cursus...

» lees meer

© 2010 Improvement Focus | Privacy pagina | design: komplot.com