Klanten


2011


 

Voor Pecoma zal ik in 2011 diverse 2-daagse Scrum trainingen geven. In Groningen, Zeist en Amsterdam. In de trainingen bereid ik de medewerkers voor op het Scrum.org examen voor Scrum Master I.

Leuke training met de XP Game als hilarisch hoogtepunt.

 

 

Stb is een softwarehuis dat nieuwe projecten met Scrum gaat uitvoeren. Voor Stb geef ik Scrum trainingen en begeleid ik nieuwe projecten tijdens de eerste paar sprints. Ik ondersteun de release planning, de sprint planning, enkele daily standup meetings, de demo en de retrospective.

 

 

In mei 2011 heb ik 3 weken als vrijwilliger gewerkt voor Viafrika in Moshi, Tanzania. Procesverbetering van een ontwikkelingsorganisatie die computers installeert op scholen in Kenia en Tanzania. Diverse processen geanalyseerd, verbetervoorstellen gemaakt waaronder betere planning met Scrum.

 

Geodan, ontwikkelaar van geografische informatiesystemen, meldde zich eerst met 1 persoon in een open Scrum training en daarna voor diverse in-house Scrum trainingen.
 

 

 

André ondersteunt de afdeling Internet Verkoop met de invoering van Scrum. Hij begeleidt hierbij zowel ontwikkelingsprojecten als het management team dat voor haar eigen werk ook Scrum toepast: ScruMT.

 

 

 


2010

 

pinkroccade healthcare

André Heijstek heeft in oktober 2010 een Introductie cursus Agile / Scrum gegeven aan een groep toekomstige product owners en scrum masters.

 

Feedback van de klant (Ben Stoltenborg):

Top qualities: Personable, Expert, Creative

“André heeft de product-owners en beoogde scrum-masters van een van onze afdelingen, op een zeer deskundige en enthousiaste wijze, kennis laten maken met de praktische toepassingsmogelijkheden van Agile/Scrum.” October 12, 2010

ISDC

Feedback van de klant (Harmen Coops):

Top qualities: Expert, Good Value, High Integrity

 


2009

Zoeken
Laatste nieuws

Volgorde van de backlog

De product backlog hoort geordend te zijn. Dingen die als eerste opgepakt moeten worden staan bovenaan, wat later mag komen staat onder.

In het algemeen wordt als advies gegeven dat de items op volgorde van waarde...

» lees meer

Twitter

Basis training Agile en Scrum

Agile Manifesto

Agile software ontwikkeling wordt veel besproken op dit moment. Weer een hype in software land? Agile belooft wel...

» lees meer

Ondersteunen proceswerkgroepen

Proces werkgroep Deze dienst ondersteunt werkgroepen bij het ontwikkelen en invoeren van nieuwe of verbeterde processen.

» lees meer

© 2010 Improvement Focus | Privacy pagina | design: komplot.com